DOCA Nymphs Collection: Η συλλογή που στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

H DOCA με τη τρίτη συνεχόμενη συλλογή στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, με την δημιουργία μιας νέας Special Collection. Με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και τον μύθο των Νυμφών, η “Nymphs Collection” περιλαμβάνει ολοκληρωμένες συλλογές από τσάντες,
πορτοφόλια και ρούχα και μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί της στο πιο fashion ταξίδι της χρονιάς για έναν καλό σκοπό.

Νύμφες-Δρυάδες
Ο μύθος των Δρυάδων δίνει λάμψη στην νέα αυτή συλλογή. Στην ελληνική μυθολογία, με την ονομασία Δρυάδες ήταν γνωστές οι Νύμφες των μοναχικών δέντρων και των λιβαδιών. Εδώ οι αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου δένουν αρμονικά με τα περίτεχνα μοτίβα και κοσμούν την ολοκληρωμένη συλλογή από τσάντες, πορτοφόλια και ρούχα.

Νύμφες- Ορεάδες
Το ταξίδι συνεχίζεται με τον μύθο των Ορεάδων. Σύμφωνα με τον μύθο οι Ορεάδες κατοικούσαν στα όρη και τα προστάτευαν. Τα ψυχρά χρώματα των ελληνικών οροσειρών και σκηνές της ζωής των Νυμφών αποτυπώνονται στις τσάντες, τα πορτοφόλια και τα ρούχα της νέας special collection.

Νύμφες- Ναϊάδες
Οι Ναϊάδες θεωρούνταν οι νύμφες των γλυκών νερών, πηγών, ποταμών & λιμνών. Η ολοκληρωμένη σειρά από τσάντες, πορτοφόλια και ρούχα σε αποχρώσεις του μπλε θα δώσουν τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεται κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Read More

And More