Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει αυτό το τζάκετ του Balmain!

Ο οίκος Balmain είναι διάσημος για την glam αισθητική του, τις πολύτιμες πέτρες που διακοσμούν τα ρούχα και τις μεταλλικές λάμψεις. Το ίδιο στιλ ακολουθεί και στις ανδρικές συλλογές που δημιουργεί ο σχεδιαστής του οίκου Olivier Rousteing, και η πιο πρόσφατη pre-fall menswear συλλογή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ναι, ακόμα και στα ανδρικά είδαμε… λαμψη παντού.

Το αξειοσημείωτο όμως δεν είναι μόνο αυτό. Αυτή η σούπερ συλλογή περιλαμβάνει ένα ανδρικό baseball jacket γεμάτο πολύτιμους κρυστάλλους, του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 40,000 δολάρια. Το συγκεκριμένο σακάκι για να δημιουργηθεί χρειάστηκε δύο μήνες ακριβώς, αλλά άξιζε! Το τζάκετ έχει ασημί χρώμα στον κορμό και ένα μεγάλο Β (το αρχικό του οίκου δηλαδή) αποτυπωμένο με πολύτιμες πέτρες. Τα μανίκια έχουν μπλε χρώμα και army στοιχεία.

Ο Olivier Rousteing δήλωσε στο WWD: “Όταν ολοκληρώθηκε το τζάκετ ήταν σαν ήρθαν επιτέλους τα Χριστούγεννα. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που ήθελα”.

Αυτή είναι η πρώτη pre-fall menswear του οίκου, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο την επανάσταση στον ανδρικό ρουχισμό. Ο σχεδιαστής είπε ότι θέλει να εντάξει την αίγλη και στο στιλ των ανδρών, αποφεύγοντας το “γελοίο” αποτέλεσμα.

Read More

And More