Δεν θα πιστεύεις τι έκανε η Julia Roberts το φόρεμα των Oscar!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνει κανείς με ένα ρούχο σχεδιαστή, αφού το φορέσει στο κόκκινο χαλί; Οι περισσότεροι τα επιστρέφουν και οι υπόλοιποι τα κρατούν στην ντουλάπα τους. Σε μια συνέντευξη της η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε τι έκανε με το vintage Valentino φόρεμα που φόρεσε στα 2001 στα Οscar Academy Awards. Ξέρεις, αυτό με το φυσικό μαύρο τούλι και τις κομψές λευκές σωληνώσεις που φόρεσε για να πάρει το χρυσό αγαλματήδιο για την ερμηνεία της στην ταινία ”Erin Brockovich”.

Η τυχερή star κράτησε το φόρεμα αντί να το στείλει πίσω (είναι συχνά δανεικό από τους σχεδιαστές). Το φυλάει λοιπόν μέχρι και σήμερα για ένα πολύ γλυκό λόγο. Και αναρωτιέσαι γιατί. Για να μπορέσει η 12χρονη κόρη της Hazel να το φορέσει μια μέρα.

Η ίδια είπε: “Είναι κάτω από το κρεβάτι μου, σε ένα κουτί. Τo κρατάω εκεί και ας παραπονιέται ο σύζυγός μου και περιμένει τη μέρα που θα ξαναφορεθεί από την κόρη μου”.

Η Τζούλια συνέχισε να λέει ότι ο Danny Moder σκέφτηκε ότι η κόρη τους δεν θα ήθελε “τα παλιά πράγματα της μαμάς”, αλλά αυτή το κρατάει.

Για να είμαστε δίκαιοι, αν τα παλιά πράγματα των μαμάδων μας περιλάμβαναν ένα vintage Valentino dress, θα ήταν πολύ μεγάλη ευτυχία να το φορέσουμε. Ίσως αυτό σκέφτηκε και η Julia και έπραξε έτσι.

Read More

And More