Εγκαίνια του νέου καταστήματος Toi&moi στη Θεσσαλονίκη

Σε μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά διοργανώθηκαν στις 12 Μαΐου τα εγκαίνια του πρώτου flagship store της Toi&moi στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο καλαίσθητο κατάστημα όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Spring-Summer ’16 , ενώ ο αγαπημένος chef Άκης Πετρετζίκης, πρoσέφερε και δημιούργησε o ίδιος προσωπικά, cupcakes με τη δική του συνταγή στους καλεσμένους.

Στην ευχάριστη μοναδική ατμόσφαιρα της βραδιάς , εκτός από τα mastiha cocktails, συνέβαλε η μοναδική Ελένη Τσολάκη, με τις δικές της επιλογές μουσικής, ενώ παραβρέθηκαν, η ηθοποιός Άννα Μενενάκου, οι παρουσιάστριες Σοφία Τουντούρη και η Ελενα Καλαιτζή , fashion bloggers, και όλες οι κομψές fashionistas της Θεσσαλονίκης.

H νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Spring-Summer ’16 αντλεί την έμπνευσή της από τα καλοκαιρινά ταξίδια και τις καθημερινές στιγμές κάθε σύγχρονης γυναίκας. Mετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις μια γεύση!


Μαρία Πατρικίου Marketing Manager Toi&moi, ΝΙίκος Ρακάς Visual Merchandiser Attica Department Stores, Στεφανία Παπαζαφειροπούλου Design Senior Coordinator Toi&Moi.


Μαρία Πατρικίου, Άννα Μενενάκου, Λήδα Παπαδοπούλου, Managing Director Epi Direct



Άννα Μενενάκου


Σοφία Τουντούρη, Έλενα Καλαιτζή


Ελένη Τσολάκη


Ακης Πετρετζίκης & Σοφία Τουντουρη


Eλένη Τσολάκη & Ακης Πετρετζίκης



Μαρία Πατρικίου, Στεφανία Παπαζαφειροπούλου, Δήμητρα Δάρρα Hr Manager Toi&moi, Eλένη Τσολάκη, Αφριδίτη Ροντογιάννη,Retail Manager Toi&moi με την ομάδα της Mac

Read More

And More