Εσύ τι θα φορέσεις τα Χριστούγεννα; Οι πιο λαμπερές προτάσεις για shopping!

‘Οταν μιλάμε μόδα, καμιά περίοδος κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν είναι τόσο εορταστική και διασκεδαστική όσο Χριστουγεννιάτικη. Είναι η εποχή που το να φορέσουμε τα πιο λαμπερά μας ρούχα δεν προτείνεται απλά, αλλά επιβάλλεται.

Αναρωτιέσαι λοιπόν τι να φορέσεις φέτος για να είσαι εντυπωσιακή; Η Σοφία Σούζα για να σε βοηθήσει, συγκέντρωσε τα ωραιότερα κομμάτια σε έντονο χρώμα και στις αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί και σου δίνει ιδέες και tips για το πως να τα φορέσεις.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!


Εντυπωσιακό, βραδινό και ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις. Το χρυσό έχει μπει για τα καλά στις εμφανίσεις μας, φέρνοντας λάμψη και στιλ! Διάλεξε τα κομμάτια που προτιμάς και δημιούργησε το τέλειο look για τα Χριστούγεννα με την καθοδήγηση της Σοφίας.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Tα ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του ασημί κλέβουν τη παράσταση. Μπορείς να τα αναδείξεις με μαύρα, κόκκινα ή σε ίδια απόχρωση κομμάτια.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Έχουμε τη λύση ακόμα και για τις πιο τολμηρές! Τα έντονα χρώματα φέρνουν ζωντάνια κα φρέσκο αέρα σε βραδινά parties! Κάνε ένα μονοχρωματικό look για δυνατό αποτέλεσμα ή παίξε με τους συνδυασμούς και συνδύασε 2 ή παραπάνω έντονες αποχρώσεις.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More