Ευαγγελία Αραβανή: Το φόρεμα του ημιτελικού του X Factor και η πρόβα στο ατελιέ της δημιουργού

Ημιτελικός του X Factor σήμερα και η Ευαγγελία Αραβανή, μαζί με τον στιλίστα της φυσικά, Άρη Γεωργιάδη, επέλεξαν την Υψηλή Ραπτική και ένα ρούχο κομμένο και ραμμένο ειδικά. Η Erifilli Nikolopoulou υπογράφει τη δημιουργία κι εμείς κρυφοκοιτάξαμε λίγο στις πρόβες…

Ας παραδεχτούμε ότι ο Θεός ήταν γενναιόδωρος με την Ευαγγελία Αραβανή. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα αναφερθώ στο πανέμορφο πρόσωπό της, θα υπογραμμίσω όμως τις συγκλονιστικές αναλογίες της, το φανταστικό σωματότυπό της, το σώμα της που της επιτρέπει να φοράει ό,τι μα ό,τι θέλει… και αυτά τα αποστομωτικά πόδια!



Στο ατελιέ της Erifilli το σχεδιάζουν μέρες τώρα. Κόβουν και ράβουν, δημιουργούν και αναδεικνύουν, κάνουν πρόβες. Ένα μαύρο φόρεμα – κορσές κόβει και τη δική μας ανάσα.

Πριν καταλήξουν όμως… Δοκιμάσανε τα ροζ…

Δοκιμάσανε τα χρυσά…

Τις διαφάνειες…

Για να καταλήξουν στους περίφημους διάσημους κορσέδες που χαρακτηρίζουν τη δουλειά της Εριφύλλης Νικολοπούλου εδώ και χρόνια… Άλλωστε, αν κάτι είναι το διαχρονικό σήμα κατατεθέν της γυναικείας θηλυκότητας αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ο κορσές!

Κάπου εδώ λοιπόν, ανάμεσα σε διαφάνειες, ψαλίδια, βελόνες, κλωστές, κορσέδες και τέλειες αναλογίες, σαν αφήνουμε… για να ανοίξετε τις τηλεοράσεις σας και να απολαύσετε το custom made φόρεμα της Ευαγγελίας!

Wow!

Read More

And More