Fashion alert! Tα χαληλοκάβαλα jean επιστρέφουν

Τα τελευταία χρόνια όλες ορκιζόμαστε στα ψηλόμεσα τζιν σε όλες τους τις εκδοχές. Skinny, mom, boyfriend. Μας αρέσουν, τα αγαπάμε και τα φοράμε συνεχώς! Πρέπει να σε ενημερώσω, λοιπόν, σε αυτό το σημείο ότι όλα αυτά θα αλλάξουν, αφού ένα μεγάλο jean trend κάνει comeback και πρέπει να το ξέρεις και να αρχίσεις να το δοκιμάζεις ξανά!

Το χαμηλοκάβαλο jean (ναι καλά διάβασες) επανέρχεται και ετοιμάσου να το βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής! Γύρισε πίσω, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν η Paris Hilton, η Britney Spears και η Rihanna φορούσαν το ultra low-rise jean με άψογους κοιλιακούς (απαραίτητο αξεσουάρ) και tiny t-shirt!

© Getty Images / Ideal Image

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την στιγμή που η Keira Knightley σε πρεμιέρα της ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” φόρεσε ένα τέτοιο jean στο red carpet δημιουργώντας μία από τις πιο δυνατές εικόνες της δεκαετίας;

© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image

Τα fashion icon της εποχής μας όπως η Bella Hadid, η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski έχουν ήδη επιλέξει και φορέσει ένα παρόμοιο τζιν, άρα είναι θέμα χρόνου να αρχίσεις να ψάχνεις αυτό που σου ταιριάζει!

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

Τέλος, οίκοι όπως Alexander McQueen και Roberto Cavalli μας έχουν ήδη δείξει από τις collection τους για αυτό το Καλοκαίρι ότι τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια επανέρχονται και θα είναι ένα από τα επόμενα μεγάλα trends!

Read More

And More