Φορέματα, αξεσουάρ και κοσμήματα: Όλα όσα χρειάζεσαι για τα καλοκαιρινά σου looks!

Τους ζεστούς μήνες η αλήθεια είναι πως προτιμάμε τα πιο χαλαρά και casual ντυσίματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το look σου θέλεις να είναι λιγότερο ενδιαφέρον και περιποιημένο. Πώς μπορείς λοιπόν να προσθέσεις λάμψη και στιλ στις εμφανίσεις σου και συγχρόνως να νιώθεις άνετα;
Για να σε βγάλουμε από αυτό τον προβληματισμό, σήμερα συγκεντρώσαμε καλοκαιρινά φορέματα, αξεσουάρ και κοσμήματα για να σου δώσουμε έμπνευση και να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να θυσιάσεις ούτε λίγο από το στιλ σου.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!


Τα maxi φορέματα είναι η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινά outfits αφού σου προσφέρουν άνεση χωρίς να σε ζεσταίνουν. Διάλεξε το στο χρώμα και το στιλ που σου ταιριάζει και δημιούργησε χαλαρά, καλοκαιρινά σύνολα για πρωί ή βράδυ.

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα


Stylish καπέλα, και γυαλιά ηλίου στα shapes και τα υλικά της σεζόν. Ο,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να δώσεις λάμψη και ενδιαφέρον στα σύνολα σου!

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα


Αν θέλεις να ολοκληρώσεις τα καλοκαιρινά σου σύνολα με κάτι φωτεινό και διασκέδαστικό, δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο! Σου βρήκαμε εμείς τα στιλ στα οποία πρέπει να εστιάσεις και σου συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα κομμάτια από για να πάρεις μια γεύση πριν βγεις για shopping!

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

Read More

And More