Φόρεσε το bralette σαν τοπ! Σου το λέει και η Gigi Hadid

Από πέρσι το χειμώνα έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα bralette. Σου το προτείναμε, έκανες την αγορά και το φόρεσες αρκετά. Μέσα από πουλόβερ το χειμώνα και σε συνδυασμό με ημιδιάφανα τοπ το καλοκαίρι. Μπορεί και με πουκάμισα. Anyway! Τώρα ήρθε η ώρα να το βγάλεις από την ντουλάπα και να το φορέσεις με έναν άλλο τρόπο. Με έναν τρόπο που υιοθέτησε και η Gigi Hadid.

Καταρχήν, αυτό που θέλω να σου τονίσω είναι ότι αναφερόμαστε σε ένα bralette το οποίο δεν είναι διάφανο και δεν διαγράφει επίμαχα σημεία. Ναι, αυτό θα χρειαστούμε για το σημερινό styling. Σύμφωνα με το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, φόρεσέ το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα ζευγάρι slides και χρυσές λεπτές αλυσίδες στο λαιμό. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι που έχει επιλέξει total look σε powder pink απόχρωση.

Σαν τελευταία πληροφορία θέλω να σου πω ότι κατά πάσα πιθανότητα το εσώρουχο παύλα “εξώρουχο” της Gigi ανήκει στη συλλογή της Victoria’s Secret, μιας και το μοντέλο επισκέφτηκε με αυτό το look τον οίκο για το απαραίτητο fitting του catwalk που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Ναι, θα έχουμε την τιμή και φέτος να δούμε την Gigi να περπατάει με σούπερ εσώρουχα και να λικνίζεται στην πασαρέλα με φτερά.

Φωτογραφία: © Splash / Ideal Image

Read More

And More