Φθινόπωρο 2015: Τα 10 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να έχεις τη νέα σεζόν!

Με τo φθινόπωρο να είναι επίσημα εδώ, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη λίστα με τα απαραίτητα fashion items που πρέπει να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας. Αντί λοιπόν να βγεις στα μαγαζιά στα τυφλά και να αγοράζεις ό,τι βλέπεις μπροστά σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ρίξεις πρώτα μια ματιά στον οδηγό που φτιάξαμε για το φθινοπωρινό shopping σου!

Αυτή τη σεζόν, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Από τα ’70s inspired fashion items μέχρι τα απλά και σοφιστικέ κομμάτια, που θα κρατήσεις για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου, εδώ θα βρεις τις must-αγορές για την ερχόμενη σεζόν!

Η ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ Α

Carven, Roland Mouret

H mini A-line φούστα δίνει δυναμικά το παρόν και για την ερχόμενη σεζόν. Και αυτό λειτουργεί σίγουρα υπέρ μας, αφού με την ψηλή μέση και το άνετο shape στο τελείωμα, το στιλ της είναι φρέσκο και κολακευτικό.

TO DUSTER COAT

Chloe, Alberta Ferretti

Η τάση στα πανωφόρια για τη σεζόν είναι σίγουρα το duster coat. Όπως είδαμε σχεδόν σε κάθε runway από του Lanvin μέχρι του Balmain, πολύχρωμα dusters δίνουν μια πολυτελή αίσθηση ακόμα και στα πιο casual looks.

Η CULOTTE

Victoria Beckham, Carolina Herrera

H culotte είναι και φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές της σεζόν και για καλή μας τύχη, τo συγκεκριμένο στιλ παντελονού, είναι επιεικές με τα πιο μικροκαμωμένα κορίτσια, προσθέτει boyish στοιχεία στο look και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας μικροσκοπικής μέσης!

ΟΙ OVER-THE-KNEE ΜΠΟΤΕΣ

Isabel Marant, Sonia Rykiel

Λοιπόν ετοιμάσου να μην ξανακρυώσεις ποτέ ξανά! Το ύψος στις μπότες φτάνει πολύ- πολύ ψηλά και είναι πραγματικά παντού. Φόρεσέ τις με μίνι ή μίντι φούστες και φορέματα αλλά και με skinny jeans ή oversized πουλόβερ και sweatshirts!

TO MAXI BOHEMIAN ΦΟΡΕMA

Burberry, Chloe

Το maxi boho φόρεμα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή, χάρη στις ρομαντικές και μποέμ αναφορές του. Τα διάφανα υλικά και οι ρευστές σιλουέτες κυριαρχούν, ενώ τα νέα updates περιλαμβάνουν ψηλή λαιμόκοψη ή και βαθιά ντεκολτέ και πλούσια φαρδιά μανίκια.

Η LADYLIKE ΤΣΑΝΤΑ

Prada, Giambattista Valli

H τσάντα φέτος αποκτά θηλυκό χαρακτήρα, δομημένο σχήμα και μας συνοδεύει με χάρη και στιλ από το πρωίο έως το βράδυ.

ΤO SKINNY SCARF

Marc By Marc Jacobs, Chloe

To skinny scarf έρχεται σαν επιπλέον προσθήκγ στο 70’s vibe που επικρατεί έντονα στη σεζόν και χάρη σε αγαπημένες μας style icons και trend setters όπως η Alexa Chung, η Carine Roitfield και αρκετές άλλες, ξέρουμε ακριβώς και πως να το φορέσουμε. (Μείνε συντονισμένη θα το αναλύσουμε περισσότερο σε επόμενο θέμα!)


H PENCIL ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΚΙΣΙΜΟ


Altuzarra, Altuzarra

Η βασίλισσα της φούστας- η pencil, φέτος αποκτά μια πολύ sexy λεπτομέρεια: ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι. Φόρεσέ την με μπότες, γόβες ή πέδιλα αλλά και με sneakers ή loafers για μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ

Victoria Beckham, Dkny

Το ζιβάγκο είναι ένα κλασικό στιλ που δεσπόζει στα πουλόβερ αυτή τη σεζόν, σε διάφορα shapes και παραλλαγές- από στενά και κοντά στο σώμα μέχρι loose και oversized.

TA LACE-UP HEELS

Marc Jacobs, Gucci

Oι lace-up λεπτομέρειες στα παπούτσια εμφανίστηκαν αρχικά στις προηγούμενες 2 σεζόν και φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν προσθέτοντας sexy vibe και επιπλέον ενδιαφέρον στα βραδινά και όχι μόνο σύνολά μας.

Read More

And More