Φθινόπωρο 2015: Τα ωραιότερα τοπ που μπορείς να φορέσεις αυτήν την εποχή

Κάθε κορίτσι χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα του ευέλικτα και διαχρονικά κομμάτια κατάλληλα για μεταβατικές περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Κάποια από αυτά δεν είναι άλλα από τα t-shirts, τα πουκάμισα και τις ελαφριές μακρυμάνικες μπλούζες που δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας και με τους κατάλληλους συνδυασμούς και το σωστό styling μπορούν να δείχνουν πάντα φρέσκα και on-trend.

Για αυτό σήμερα η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα μετά από έρευνα αγοράς σου συγκέντρωσε τα ωραιότερα κομμάτια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά για να πάρεις μια ιδέα πριν βγεις για shopping και σου δίνει ιδέες για συνδυασμούς και styling tips για να τα φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Kάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

/
Πάντα λέμε ναι σε ένα t-shirt. Φρέσκαρε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με ένα καινούριο και συνδύασε το με τα jeans σου και sneakers το πρωί αλλά και με φούστες και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα για το βράδυ.

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

/
Τα πουκάμισα πρωταγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις μας και έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν με μοναδικό τρόπο ένα σύνολο! Elegant, masculine, ή trendy shirt; Διάλεξε το ιδανικό για σένα!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

/
Casual ή chic; Μονόχρωμα ή printed; Τα μακρυμάνικα τοπ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των φθινοπωρινών μας εμφανίσεων. Δες ποια είναι must για φέτος και ταίριαξέ τα με jeans, φούστες αλλά και μέσα από τα αγαπημένα σου overalls.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More