Γιατί η Karlie Kloss δε θα περπατήσει στο show της Victoria Secret;

To show της Victoria Secret είναι στον ορίζοντα, και όπως πάντα, είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα shows του έτους. Εμείς πάντα ανυπομονούμε να δούμε τους αγαπημένους μας άγγελους στο runway, αλλά φέτος φαίνεται πως δεν θα δούμε την Karlie Kloss.. Γνωρίζουμε ήδη ότι οι αδελφές Hadid και η Kendall Jenner θα περπατήσουν στο runway, και ενώ είμαστε λυπημένες που η Karlie δεν θα φορέσει τα φτερά αγγέλου φέτος, είμαστε τουλάχιστον ευχαριστημένες με το ότι η πόρτα φαίνεται ανοιχτή για εκείνη να κάνει την εμφάνισή της στο μέλλον.
Ενώ λοιπόν άλλα μοντέλα κατευθύνονταν στο Παρίσι για να προετοιμαστούν, η Karlie μοιράστηκε το παρακάτω Instagram, προκαλώντας μας συγκίνηση:


Η Karlie μοιράστηκε αυτό το γλυκό μήνυμα με τους υπόλοιπους αγγέλους μετά την ανακοίνωση ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της θα την κρατήσουν μακριά από το Παρίσι:

«Πραγματικά δεν υπάρχει άλλο show όπως το VS Fashion Show, και δεν υπάρχει αντίστοιχο συναίσθημα όπως το να περπατάς σε αυτό τον υπέροχο διάδρομο. Για όλα τα κορίτσια μου καλή τύχη και να απολαύσετε κάθε λεπτό από αυτό !!! Ανυπομονώ να σας δω όλες να λάμπετε στο Παρίσι »

Read More

And More