Γιατί πολλοί φοράνε παραμάνες μετά τη νίκη Trump;

#Safetypin. Όλοι όσοι εκτίθενται στο μίσος και τη βία, δεν είναι μόνοι …. “
Όχι, δεν είναι μια δήλωση μόδας, υπάρχει βαθύτερο νόημα. Ένα κίνημα έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ των ανθρώπων που φορούν μια παραμάνα, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν πιστεύουν στη ρητορική εκστρατεία του Donald Trump, η οποία έχει χαρακτηριστεί ρατσιστική και ξενοφοβική.
Η παραμάνα είναι ένας τρόπος να δείξουν ότι υπάρχει ένας ασφαλής χώρος για όσους φοβούνται, πολλοί από τους οποίους είναι μειονότητες.
Ακόμη και διασημότητες, όπως ο Patrick Stewart, ενώνουν την κίνηση, η οποία φέρεται να ξεκίνησε το καλοκαίρι στην Αγγλία μετά από το Brexit, επίσης, ως ένας τρόπος για να δείξουν στους πρόσφυγες και τους μετανάστες ότι είχαν φίλους.

Και η κίνηση δεν είναι χωρίς αξία. Υπήρξαν πολλές αναφορές από όλη τη χώρα παρενόχλησης και εκφοβισμού των μειονοτήτων, μετά τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης. Υπήρξαν επίσης νυχτερινές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών Trump.
Ο Trump εξέδωσε δύο δηλώσεις στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης και, στη συνέχεια, την Παρασκευή το πρωί. Το πρώτο tweet επέκρινε τους διαμαρτυρόμενους. Το δεύτερο tweet γιόρτασε το πάθος.

Δες παραδείγματα της παραμάνας παρακάτω.

Read More

And More