Γνώρισε τους νέους σχεδιαστές της Athens Xclusive Designers Week

Από τις 19 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 22η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, στο Ζάππειο Μέγαρο. Καταξιωμένοι σχεδιαστές, fashion brands και ανερχόμενα νέα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές για την ερχόμενη σεζόν, Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018.

Όπως σου προανέφερα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους καλλιτέχνες που υπόσχονται πολλά. Το Tlife επικοινώνησε μαζί τους και σου τους συστήνει. Τι λένε οι ίδιοι για τις συλλογές τους; Ποιο είναι το μότο τους;


ΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Στην νέα συλλογή με τίτλο “Sailing”, πηγή έμπνευσης αποτελούν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, τα ανοιγμένα πανιά και τα σχοινιά τους, που κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο δημιουργούν πολύπλοκα γεωμετρικά σχήματα.

motto: “Minimal is chic”


Julietta

“The return”, μια συλλογή εμπνευσμένη από την ημέρα που η Περσεφόνη επιστρέφει επιτέλους στη γη και στη μητέρα της, συνθέτοντας ένα σκηνικό χαράς και αρμονίας, φωτός και χρωμάτων. Η συλλογή στέλνει ένα θετικό μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας στην εκστρατεία Bring them Βack με στόχο την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και την επανένωση του μνημείου.

Motto: “το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους”


MARILIA CHRISTINA

Οι Μαρίλια και Χριστίνα Μικροπούλου είναι οι σχεδιάστριες πίσω από το brand MARILIA CHRISTINA. Αντλώντας έμπνευση από την απλότητα των γήινων μορφών και την αρμονία γύρω από αυτές, οι δημιουργίες τους γιορτάζουν ασταμάτητα την φυσική ομορφιά μέσα από couture κομμάτια που αποδίδουν μυστικιστική γοητεία.

motto: “Your body is our canvas as we draw our creations through you”


KRISTI B

Δημιούργησα ένα όνειρο και πίστεψα με όλη μου την καρδιά πως κάποια μέρα θα άνοιγε μπροστά μου εκείνη η χρυσή πόρτα. Και ήρθε η στιγμή!

motto: “Οι στιγμές είναι μοναδικές. Γι΄ αυτό φροντίζω να τις ζω με τόλμη και πάθος”


BLONDIE.E

Η μόδα είναι σαν βιταμίνη C σου δίνει ζωή. Τα ρούχα μου προσφέρουν επιλογή σε μια εποχή συμμόρφωσης. Οι γυναίκες πρέπει να είναι γυναίκες έτσι δημιουργώ σκεπτόμενη πάντα τη chic πλευρά τους

motto: “Στη μόδα πρέπει ο καθένας να συμβιβάζεται, ο τρελός να την εισάγει, ο φρόνιμος να την ακολουθεί”


SADYKOVA

Έχω πάθος για το σχέδιο μόδας και πλέον είναι η καθημερινότητα μου. Κάνω αυτό που αγαπώ και αυτό με γεμίζει. Είμαι τελειομανής και τα δίνω όλα στην δουλειά μου.

motto: “love yourself”


TIMOTHY PAPAS

Το Luxury Brand Timothy Papas αποτελείται από σύνολα pret a porte de lux σχεδιασμένα από την Timothy δίνοντας μεγάλη σημασία στην πολυτελή λεπτομέρειες.

motto: “Ακόμα και τα απλά ρούχα χρειάζονται την διακόσμησή τους”


IRENE AGELOPOULOS:

H Ειρήνη Αγγελοπούλου έχει κάνει μία πολύ δυναμική είσοδο στο χώρο της μόδας και μέσα σε μόλις 9 μήνες που ξεκίνησε το brand της “Irene Angelopoulos”, έχει καταφέρει ήδη πολλές συνεργασίες με καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με το κοινό να την στηρίζει στα βήματά της. Στο Αthens exclusive designers week θα παρουσιάσει την collection της με το όνομα “dessert flower” από το ομότιτλο βιβλίο της Warris Dirie, που θα είναι αφιερωμένη στις κακοποιημένες γυναίκες. Εφόσον η μόδα δημιουργεί πρότυπα και επηρεάζει, η Ειρήνη επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτή την δυναμική και να περάσει ένα μήνυμα κατά της βίας ενάντια των γυναικών, ανεξαρτήτου εθνικότητας και θρησκείας και να τονίσει ότι μία γυναίκα όσο λαμπερή, όσο πετυχημένη ή όσο μορφωμένη και αν είναι μπορεί να θυματοποιηθεί, δεν σημαίνει όμως πως είναι μόνη, έχει φωνή και δύναμη. Η collection της είναι prêt-à-porter deluxe με θηλυκά κοψίματα σε βραδινές γραμμές και προτρέπει τις γυναίκες να ζήσουν την ζωή που τους αξίζει με το χαρακτηριστικό “live” που αποτελεί το σύμβολο του catwalk της.

motto: “Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”

Read More

And More