H Alexa Chung λανσάρει μια νέα συλλογή σε συνεργασία με την Marks & Spencer!

H Alexa Chung συνεργάζεται με την Marks & Spencer σε μια συλλογή μόδας, που θα βρίσκεται στα καταστήματα φέτος τον Απρίλιο. Η σειρά που θα περιλαμβάνει 31 κομμάτια, διαθέτει ρούχα από το κλασικό αρχείο της M & S που έχουν αναβιώσει υπό την επιμέλεια της Chung για να τους δώσει ένα σύγχρονο, must-have vibe για το 2016. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα υφάσματα και μια νέα παλέτα χρωμάτων, η Chung θα φέρει την κληρονομιά ενός αγαπημένου brand της Βρετανίας σε ένα νέο, πιο νεανικό κοινό.

«Είχα πάντα μια αγάπη για την Marks & Spencer,” είπε ο Chung. «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του ξεχωριστού και μοναδικού έργου. Υπήρχε κάτι πολύ συγκινητικό κοιτώντας πίσω, στη βρετανικής μόδα και την κοινωνική ιστορία με την οποία η M & S είναι συνώνυμες.”

Η καμπάνια της συλλογής θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, με την Chung να έχει το creative direction. Το μοντέλο -παρουσι;astria έχει ασχοληθεί με τη μόδα και πριν, έχοντας λανσάρει μια πραγματικά πολυπόθητη συλλογή για την AG Jeans πέρυσι και μια συλλογή για την Madewell λίγα χρόνια πριν.

Με την ικανότητά της Chung να πασπαλίζει νεραιδόσκονη πάνω από οτιδήποτε φοράει, είναι βέβαιο ότι και αυτή θα είναι όχι μόνο μια πολύ δημοφιλής συλλογή, αλλά ακριβώς ό, τι χρειάζεται η M & S για να δώσει στο brand περισσότερη αξιοπιστία από όση είχε ποτέ.

Read More

And More