H DOCA προτείνει τα “HOT TRENDS” που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι…

Η νέα συλλογή της DOCA για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 είναι γεγονός! Φρέσκες στιλιστικές προτάσεις, έντονα χρώματα, περίτεχνα υφάσματα και μοναδικές υφές θα σας ενθουσιάσουν δημιουργώντας τα πιο ενημερωμένα outfits για τη γυναίκα που ξέρει να επιλέγει. Ας ανακαλύψουμε τη μοναδική DOCA SS17 συλλογή…

ECOPRECIOUS TREND

Δραπετεύοντας από το στρες της καθημερινής ζωής στην πόλη, η τάση Ecoprecious έρχεται να ενσωματώσει έθνικ πολυπολιτισμικά στοιχεία και φυσικά οργανικά υλικά, εκτοξεύοντας στα ύψη το οικολογικό lifestyle.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο www.doca.gr

SALTMARINE TREND

Η ιδανική πινελιά για να υποδεχθείτε δυναμικά το καλοκαίρι. Η αγαπημένη ναυτική τάση, εμπνέεται και αναβαθμίζεται με μια εντυπωσιακή 80’s αισθητική.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο www.doca.gr

GREEK SPIRIT

Η σειρά Greek Spirit μας ταξιδεύει από το βαθύ μπλε της θάλασσας ως το κατάλευκο των ελληνικών νησιών. Τα slogan της σειράς είναι “My Greek Island Home” και “Olive Branch with a Mediterranean Flair”. Εντυπωσιακά χειροποίητα ανάγλυφα σχέδια στολίζουν τις τσάντες και τα πορτοφόλια της σειράς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο www.doca.gr

BON VOYAGE

Μια καθημερινή καλοκαιρινή ιστορία, εσωκλείεται στη συλλογή από τσάντες και πορτοφόλια BON VOYAGE. Μεγάλες τσάντες για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και σακίδια πλάτης με τυπώματα από γραμματόσημα και στάμπες από αεροδρόμια του κόσμου απαρτίζουν τη συλλογή. Travel with DOCA, travel with style!

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο www.doca.gr

Ετικέτες

Read More

And More