H Emily Ratajkowski λανσάρει την πρώτη της συλλογή με μαγιό!

Δεν υπάρχει κορίτσι που να έχει instagram και να μην έχει χαζέψει ή ζηλέψει τις εμφανίσεις της Emily Ratajkowski, ειδικά το τελευταίο καλοκαίρι! Φορέματα, μαγιό, locations, και βέβαια αυτό το σώμα.

H Εmily λοιπόν ανακοίνωσε την πρώτη της συλλογή μαγιό, με το όνομα Inamorata Swim. Η σειρά θα περιέχει 6 διαφορετικά σχέδια και οι τιμές θα ξεκινάνε από 65€. Η Emily ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα key pieces για μία εμφάνιση στην παραλία και η συλλογή της περιλαμβάνει: ψηλόμεσα bottom pieces, sexy cut outs, ανοιχτές πλάτες και βέβαια όλα τα σχέδια βγαίνουν και σε bikini και σε ολόσωμα.

Είτε είσαι λάτρης του leopard είτε αγαπάς το polka dots η συλλογή Inamorata δημιουργήθηκε για να δώσει σε όλες την vacation instagram αίσθηση που έχει και η Emilly στις φωτογραφίες της. Το μοντέλο γιόρτασε το νέο λανσάρισμα με μια φωτό που φοράει ένα polka dot bikini (μόνο το bottom piece), είναι topless και φοράει μία πετσέτα στα μαλλιά σαν να βγήκε μόλις από το μπάνιο.

Αν και στο παρελθόν η Ratajkowski έχει κάνει και άλλες συνεργασίες, όπως με τo brand The Kooples (πάλι για μία capsule συλλογή), η swim Inamorata collection είναι η πρώτη που στηρίζεται πάνω της στο 100%, και φέρει την απόλυτη προσωπική της υπογραφή!

Στο ξεκίνημα η συλλογή θα έχει 6 κωδικούς αλλά στην συνέχεια αναμένεται να εμπλουτιστεί με νέα σχέδια ή παραλλαγές σε αυτά που υπάρχουν!

Read More

And More