H Gigi Hadid θα σχεδιάσει τη δική της συλλογή για τον Tommy Hilfiger!

To supermodel Gigi Hadid ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger να δημιουργήσει τη δική της σειρά ρούχων.

Η 20χρονη είχε τεράστια επιτυχία το 2015, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης της επίδειξης για τη Victoria Secret, και μια αξέχαστη εμφάνιση στον Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο, όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα με το Caribbean-inspired μπικίνι της.

Τώρα, επανασυνδέεται με τον Hilfiger για να δημιουργήσει τη συλλογή Gigi by Tommy Hilfiger, η οποία θα ενσωματώνει την την αίσθηση του στιλ και των δύο.

“Θέλουμε πραγματικά να κάνουμε κάτι διαφορετικό.” λέει ο Hilfiger στους New York Times. Θα δημιουργήσουμε μια γραμμή που θα ονομάζεται Gigi by Tommy Hilfiger, χρησιμοποιώντας το στυλ της, την αίσθηση, και την κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης της ως το κορυφαίο supermodel στον κόσμο σήμερα.”

Η συλλογή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το ερχόμενο φθινόπωρο (του16), και η Gigi θα πρωταγωνιστήσει επίσης ως το πρόσωπο της καμπάνιας του brand.

Read More

And More