H Mariacarla Boscono στη νέα καμπάνια Chanel!

Με μια διαφανή χροιά, smoky μάτια κατάμαυρα μαλλιά, και τη λεπτή σιλουέτα της, κινείται δυναμικά στο φακό του Karl Lagerfeld. Υπάρχει ένα vibe του 1960 στον αέρα. Mε ένα εφφέ αντιθέσεων οι ασπρόμαυρες εικόνες επισημαίνουν ένα θηλυκό και αστικό στυλ που παίζει με τη μόδα, ενώ επικαλούνται και τα μεγάλα κλασικά κομμάτια της CHANEL.
Πρώτα έρχονται τουίντ σε πληθώρα παραλλαγών. Mια ασπρόμαυρη εκδοχή Houndstooth για ένα σύγχρονο παλτό με κουκούλα. Ένα fantasy tweed σε μια φούστα και ένα υπερμέγεθες σακάκι, και συνδυασμοί υφών. To μαύρο, γκρι και κρεμ Houndstooth μοτίβο, κοσμεί επίσης την εικονική 2,55 τσάντα η οποία, από εποχή σε εποχή, ποτέ δεν σταματά να επανεφεύρεται για να συνοδεύει κάθε συλλογή CHANEL.
Το μαύρο, το signature χρώμα, σκιαγραφεί κάθε σιλουέτα από τη γραφική παλέτα του, over-knee boots σε σκούρο δέρμα που θυμίζει βελούδο ολοκηρώνει τα σύνολα ενώ τα πλεκτά, μονόχρωμα ή εμπριμέ, διαθέτουν επίσης τονικότητες που θυμίζουν το σκοτεινό βλέμμα της Mariacarla.

Με ελάχιστα αξεσουάρ, η CHANEL Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 pre-collection παίζει με την απλότητα για να τονίσει τα ρούχα που είναι τόσο εντυπωσιακάκαι εκλεπτυσμένα. Μια ελαφριά, αυθάδης κομψότητα, που είναι τόσο μα τόσο παρισινή.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις μια γεύση από τη συλλογή!















Read More

And More