H φούστα που κάθε fashion girl θα φορέσει το Φθινόπωρο

Οι Βρετανοί σχεδιαστές έχουν ιστορία με το καρό και κάθε χρόνο το εντάσσουν στις collection τους με κάποια κομμάτια! Η Vivienne Westwood έκανε ένα τέλειο συνδυασμό καρό και punk culture στο παρελθόν, ενώ ο Alexander McQueen δημιούργησε την αξέχαστη σειρά “Highland Rape” με βάση το Σκωτσέζικο print!

Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα αλλά επανέρχεται σεε διάφορα χρώματα, ύφος και σε διαφορετικά κομμάτια κάθε φορά. Φούστα, παντελόνι, σακάκι, παλτό! Φέτος εντοπίσαμε και σου προτείνουμε την καρό φούστα σε a line γραμμή που θα γίνει η αγαπημένη εμμονή των fashionistas… αν δεν είναι ήδη!

Πολλοί οίκοι έχουν την δική τους καρό φούστα για αυτή την σεζόν (με χρώμα, leather details, βολάν), αλλά όλοι έχουν μία κοινή γραμμή. Την Α line και midi μήκος!

Διάσημοι οίκοι όπως Burberry, Gucci, Junya Watanabe for Comme des Garçons, JW Anderson και πολλοί ακόμη την προτείνουν για αυτήν τη σεζόν σαν το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Eσύ δεν έχεις παρά να δεις να εμπνευστείς και να αποκτήσεις την δική σου καρό φούστα (ok, και σε όλες τις low budget αλυσίδες θα την βρεις) για φέτος που θα σου δώσει τέλειο stylish look!

Κράτα το

Read More

And More