H στιλίστρια της Dakota Johnson και της Selena Gomez μας αποκαλύπτει τα style seacrets.

Kάθε χρόνο τέτοια εποχή θαυμάζουμε όλες αυτές τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί. Μία από τις διάσημες στυλίστριες του Hollywood η Kate Young, που ντύνει τις Dakota Johnosn, Natalie Portman, Sienna Miller, Selena Gomez, και πολλές άλλες αποκαλύπτει κάποια μυστικά για αυτές τις red carpet εμφανίσεις και όχι μόνο.

-Πώς προσεγγίζετε έναν νέο πελάτη και ποίες ερωτήσεις του κάνετε;

“Ζητώ να μου πουν τι αγαπάνε και τι μισούν στο ντύσιμο τους. Επίσης ζητώ να μου δείξουν φωτογραφίες τους με κάτι που φορούσαν και ένιωθαν πραγματικά όμορφες”.


-Με ποιόν τρόπο σας προσεγγίζουν οι διάσημες πελάτισσές σας;

“Είναι όλα διαφορετικά. Μερικές φορές μας συστήνουν κοινοί φίλοι όπως εκδότες, διευθυντές, ακόμη και τα μαλλιά και make-up artists και άλλες φορές με βρίσκουν μόνες τους”.


-Πώς μπορείτε και μένετε πάντα ενημερωμένη με όλες τα νέα δεδομένα στο χώρο της μόδας;

“Vogue online, η απόλυτη βοήθεια”.


-Έχετε σχεδιαστές που προτιμάτε ανάλογα την περίπτωση;

“Για φορέματα και πιο lux εμφανίσεις Dior, Valentino, Alexander McQueen, Gucci και Louis Vuitton, ενώ για daywear Chloé και Céline”.

-Ποια είναι τα κόλπα που ενισχύουν μία red carpet εμφάνιση;
”Υπάρχουν εσώρουχα που πραγματικά μπορούν να χτίσουν το σώμα μέσα από το φόρεμα. Για παράδειγμα μαξιλάρια που μπαίνουν στην περιοχή των ισχύων, ένα πολύ καλό σουτιέν, κορμάκια με ενίσχυση στην μέση και στο μπούστο και βέβαια οι λατρεμένες βάτες.”

Read More

And More