Happiness is Free: Η νέα συλλογή Maa Boo swimwear!

Αισιόδοξα prints και δυνατές μονοχρωμίες συνθέτουν την τρίτη ολοκληρωμένη συλλογή Maa Boo swimwear «Happiness is Free» για το Καλοκαίρι 2016, αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα σύμβολα που φέρνουν αυτόματα στο νου εικόνες καλοκαιρινής ευτυχίας.

Μπικίνι και ολόσωμα σχέδια με διαχρονική ισχύ αλλά και ένα δυναμικό μοντέρνο twist, που θα μας συνοδεύσουν στις πιο όμορφες και ηλιόλουστες περιπέτειές μας και θα ορίσουν το dress code των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων. Για τα Maa Boo swimwear το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά «στάση ζωής», μια έννοια που συνοψίζει τη χαρά, την ελευθερία, την εσωτερική ομορφιά και τη θετική διάθεση.

Τα χαρακτηριστικά πλέον prints των Maa Boo swimwear παραμένουν και αυτό το καλοκαίρι το σήμα κατατεθέν της συλλογής δημιουργώντας μια γκάμα επιλογών που καλύπτει κάθε επιθυμία, διάθεση και αισθητική ενώ όλα τα χρώματα και τα prints των Maa Boo swimwear διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων, σε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, με στόχο να
καλύψουν όλες τις αισθητικές επιθυμίες αλλά και τις διαφορετικές εκφάνσεις της θηλυκότητας.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να πάρεις μια γεύση από τη νέα συλλογή και απόκτησε το απόκτησε το πιο εντυπωσιακό beach look αυτό το καλοκαίρι!


Read More

And More