Η Cara Delevingne μεταμορφώνεται και φωτογραφίζεται για τον Jimmy Choo

Η Cara Delevingne τον τελευταίο καιρό είναι too busy, κυρίως με τις υποχρεώσεις της σαν ηθοποιός και τις συμμετοχές της σε διάφορες ταινίες. Τώρα όμως επέστρεψε στα παλιά της καθήκοντα για την τελευταία campaign του Jimmy Choo.

Το ολοκαίνουργιο editorial που κατέφθασε just in time για τις γιορτές, περιλαμβάνει αυτό που ο οίκος θα περιέγραφε σαν ”unisex”. Και ναι υπάρχουν και flat shoes! Τα ανδρικά loafers είναι από την “Borrowed from the Boys” collection του οίκου και το διάσημο μοντέλο φοράει στην φωτογράφιση τρία μοντέλα: το πρώτο λέγεται Tedi και έχει rabbit fur details, ενώ υπάρχει το Marti που είναι velvet covered, και το Marlo το οποίο έχει crystals.

Η Cara που πολλές φορές έχει απασχολήσει τα μέσα για τη σεξουαλική της ζωή τονίζει ότι: “Το να επιλέγεις να φοράς ανδρικά κομμάτια στην ζωή σου, δεν έχει να κάνει με την ανάγκη, αλλά με το τι σε κάνει να νιώθεις άνετα, ανεξάρτητα αν είναι ανδρικό ή θηλυκό”.

Η συλλογή περιλαμβάνει όμως και super sparkly booties από την συλλογή Cruise 2018. Παπούτσια που μας ετοιμάζουν για τα Χριστούγεννα σε silver και black color, nude lace up πέδιλα, lux ankle boots με see thruouh details, αλλά και metalic pumps για να μην ξεχνάμε και το καθιερωμένο style του οίκου.

Read More

And More