Η Emily Ratajkowski σου δείχνει πως να φορέσεις το crop top σε κάθε περίσταση

Η Άνοιξη βρίσκεται και επίσημα εδώ. Αυτό σημαίνει πως συγκεκριμένα spring items έχουν την τιμητική τους και σίγουρα δεν πρόκειται να λείψουν από τις εμφανίσεις σου. Όπως για παράδειγμα το crop top. Το φόρεσες με δυσκολία το χειμώνα γιατί ψιλό-κρύωνες, αλλά είσαι έτοιμη να το απολαύσεις τώρα στο έπακρο μιας και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να αυξάνεται.

Αν είσαι λάτρης του crop top, τότε μπορώ να σου πως και η Emily Ratajkowski έχει τεράστια αδυναμία σε αυτό το κομμάτι. Το φοράει σε πολλές εμφανίσεις της και το επιλέγει για all day looks. Συγκέντρωσα, λοιπόν, από το instagram της μερικές από τις πιο stylish ιδέες της και σου τις παραδίδω απλόχερα.

Σε πρώτη φάση, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για ένα σωστό layering. Φόρεσέ το με ένα skinny παντελόνι, ένα πουκάμισο και το σακάκι σου. Σε περίπτωση που θες να βγεις το βράδυ πρόσθεσε ένα ζευγάρι πέδιλα.

Αν δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις το ανοιξιάτικο παρκά σου η Emily σου έχει μια ιδέα. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου jeans και φόρεσε από μέσα το crop. Κράτησε μια chain bag και είσαι έτοιμη.

Όταν θα καλωσορίσουμε το καλοκαίρι και θα είσαι έτοιμη να φορέσεις σανδάλια, επέλεξε να τα αναδείξεις με ένα boyfriend jeans, ένα crop top κι αν είσαι από τις τολμηρές, ολοκλήρωσε με ένα oversized hat.

Read More

And More