Η Evi Grintela υπογράφει τα φορέματα που επιβάλλεται να έχεις το καλοκαίρι!

Αν το καλοκαίρι ήταν φόρεμα θα ήταν ένα shirt-dress. Αν είχες δικαίωμα να ψωνίσεις μόνο ένα κομμάτι για το καλοκαίρι, τότε καλά θα έκανες να προτιμούσες μόνο ένα shirt dress. Με το ανάλογο styling και με την κομψότητα που πρεσβεύει θα μπορούσε να σε εκπροσωπήσει επάξια παντού. Στο νησί, στην πόλη, το πρωί, το βράδυ. Με σανδάλια, με πλατφόρμες, με sneakers. Με αξεσουάρ, χωρίς… Η μοναδική προϋπόθεση είναι να είναι φτιαγμένο από τα σωστά υλικά ώστε να διαφυλάσσεται η φινέτσα του. Οπότε αν ψάχνεις κάτι τέτοιο ο δρόμος θα σε βγάλει στην Evi Grintela! Παλιά γνώριμη, παλιά αγαπημένη, που η εμπειρία και ο έρωτας για τη μόδα που κουβαλάει στις αποσκευές της είναι η ζώνη ασφαλείας σου.

Το “Shirtdress” της Evi Grintela είναι μια εξαίσια συλλογή των διακοπών, που βασίζεται στην ιδέα της διαχρονικότητας, δανεισμένη από τα υψηλής ποιότητας καλοραμμένα πουκάμισα της ανδρικής γκαρνταρόμπας. “Τα shirdresses με έλκυαν σε όλη μου τη ζωή, επειδή συνδυάζουν την κομψότητα και την απλότητα. Η συλλογή διαθέτει ένα αβίαστα cool πνεύμα, στην αγαπημένη μου παλέτα χρωμάτων του μπλε και του λευκού” λέει η ίδια.

Η “Shirtdress” συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία από αέρινες και ρευστές σιλουέτες σχεδιασμένες για να είναι σοφιστικέ, απλές, minimal κομψές, διακριτικές και εκλεπτυσμένες.

Η συλλογή είναι ραμμένη από μαλακό βαμβάκι και πολυτελές μετάξι. Ο συνδυασμός των υφασμάτων και του σχεδιασμού αντανακλά την άνεση με την ποιότητα, την αρμονία και τον αισθησιασμό.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε νησιά όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάτμο, την Αντίπαρο, τη Σύμη, την Κρήτη και την Κέρκυρα ενώ έχει έχει γίνει αγαπημένη πολλών trendsetters και fashion editors.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να επιλέξεις κι εσύ το πουκάμισο-φόρεμα που σε εκφράζει και να ντύσεις το καλοκαίρι σου με τη θηλυκότητα και τη φινέτσα που του αξίζει!

Read More

And More