Η Gigi Hadid σου δείχνει τον πιο cool τρόπο να συνδυάσεις το σκισμένο σου τζιν

Η Gigi Hadid είναι μοντέλο, είναι όμως και σχεδιάστρια. Οι στιλάτες ιδέες της έχουν γίνει πολλές φορές πηγή έμπνευσής μας και οι εμφανίσεις της έχουν αντιγραφεί ακόμα περισσότερες φορές από όλες εμάς. Ναι αυτό γίνεται συνήθως όταν ένα fashion icon εμφανίζεται σε red carpets, events και street styles. Στο θέμα μας τώρα! Το νεαρό μοντέλο έκανε για ακόμα μια φορά μια εμφάνιση που σίγουρα άξιζε την προσοχή μας.

Ξεκινάμε με τα βασικά. Έχεις ένα σκισμένο jeans. Το αγαπάς και το φοράς μόνο στις βόλτες με τις φίλες σου, άντε και σε κάποια night εμφάνιση. Η ιδέα του να το φορέσεις στο γραφείο δεν σου περνάει καν από το μυαλό, αλλά ίσως η Gigi σου αλλάξει άποψη.

Η ίδια επέλεξε καταρχήν γήινες αποχρώσεις για να διατηρήσει το αποτέλεσμα όσο πιο “ήσυχο” και θηλυκό, όσο γίνεται. Σε τοπ προτίμησε ένα ζιβάγκο (αρκούν τα σκισίματα στο κάτω μέρος. Δεν θέλουμε κάτι “γυμνό” και στο πάνω), suede ankle boots με τακούνι και ολοκλήρωσε με ένα μακρύ suede jacket με γούνα στο εσωτερικό. Ντάξει, αν δεν έχεις μπορείς να βάλεις το camel coat σου.

Read More

And More