Η H&M ανακοινώνει ότι η νέα συνεργασία της με σχεδιαστή θα είναι με τον KENZO!

Η H&M ανακοινώνει με περηφάνια ότι η νέα συνεργασία της με σχεδιαστή θα είναι με τον KENZO, το γεμάτο ζωντάνια και παιχνιδιάρικο οίκο μόδας του Παρισιού που αιχμαλωτίζει την ενέργεια της παγκόσμιας κουλτούρας για να δημιουργήσει το μοναδικό, νεανικό πνεύμα του. Οι Καλλιτεχνικοί ∆ιευθυντές Carol Lim και Humberto Leon θα φέρουν το πνεύμα του KENZO στην H&M, δημιουργώντας συλλογές για γυναίκες και άνδρες, καθώς και αξεσουάρ. Τα KENZO x H&M θα διατίθενται σε πάνω από 250 επιλεγμένα καταστήματα H&M παγκοσμίως καθώς και στο διαδίκτυο, από τις 3 Νοεμβρίου 2016.

Από την αρχή της συνεργασίας τους με τον οίκο μόδας το 2011, οι Carol Lim και Humberto Leon όρισαν τη δική τους μόδα με συλλογές γεμάτες έντονα χρώματα και ζωντανά μοτίβα, τα οποία παρουσιάζουν σε δημοφιλή σόου, σε συνεργασίες με καλλιτέχνες και σε δημιουργικές καμπάνιες στα ψηφιακά μέσα. Παγκόσμιες επιρροές και παραδόσεις αναμειγνύονται και συνδυάζονται με την ενέργεια του δρόμου. Το αποτέλεσμα είναι συλλογές που δίνουν έμπνευση και που είναι προσβάσιμες στους θαυμαστές τους παγκοσμίως. Στον ΚΕΝΖΟ, η μόδα εκφράζει ελευθερία, χαρά και ατομικότητα για όλους.

«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους τον κόσμο των ΚΕΝΖΟ x H&M, με όλη τους τη δημιουργικότητα, το κέφι και την αγάπη για τη μόδα», λέει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος στην H&M.

«Μ’ αυτή τη συνεργασία με την H&M θέλουμε να κάνουμε μεγάλα σχέδια, να ξεπεράσουμε τα όρια και να μεταφέρουμε τη νέα ενέργεια του ΚΕΝΖΟ σε όλο τον κόσμο», λένε οι Carol Lim και Humberto Leon, Καλλιτεχνικοί ∆ιευθυντές στον ΚΕΝΖΟ.

Δες το εντυπωσιακό animated video με το logo της συνεργασίας!

Read More

And More