Η INTERSPORT γιορτάζει την Black Friday με σούπερ προσφορές!

Η πολυαναμενόμενη Black Friday βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας! Ναι, είναι αυτή η μέρα που περιμένουμε πώς και πώς να ψωνίσουμε ρούχα και αξεσουάρ για εμάς, δώρα για τους φίλους μας, και γενικά ό,τι μα ό,τι χρειαζόμαστε και σε σούπερ τιμή φυσικά. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης μέρας είναι οι “δυνατές” προσφορές στα προϊόντα!

Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ, λατρεύω το shopping! Οπότε καταλαβαίνεις ότι η Black Friday είναι η αγαπημένη μου μέρα. Μέχρι που η INTERSPORT αποφάσισε να μετρέψει την ημέρα αυτή σε… ημέρες! Τι εννοώ; Τα αγαπημένα μας καταστήματα αθλητικών ειδών γιορτάζουν την Black Friday και μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε όλα αυτά που που υπάρχουν στη shopping list μας με τιμές έως και -50% φθηνότερα, όχι μόνο την Παρασκευή, αλλά και από την Πέμπτη (23/11) έως και το Σαββατοκύριακο (25/11-26/11). Οπότε, δεν μιλάμε απλά για μια Black Friday, αλλά για πολλές… Black Days!!!

Αν αυτό που σε προβληματίζει, είναι ο ελάχιστος χρόνος που διαθέτεις για τις αγορές σου, τότε μην αγχώνεσαι γιατί η INTERSPORT έχει τη λύση και για τις πολυάσχολες της παρέας. Τις σούπερ προσφορές δεν θα τις βρεις μόνο στα 50 καταστήματα που διαθέτει, αλλά και στο e-shop. Τέλεια;

Οπότε, αν θέλεις να ανανεώσεις τα sporty looks σου ή να αποκτήσεις ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, τότε αυτή είναι η ιδανική περίοδος, καθώς θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι σε φανταστικές τιμές. Αν από την άλλη, θέλεις να κάνεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε η INTERSPORT σου δίνει την ευκαιρία να ψωνίσεις ανδρικά και παιδικά μπουφάν με τιμές έως και 50% φθηνότερα, και να “συναντήσεις” ακόμα πιο πολλές δυνατές προσφορές που θα σε συναρπάσουν.

Μην χάνεις λεπτό! Επισκέψου τα καταστήματα της INTERSPORT ή το e-shop της από την Πέμπτη (23/11) μέχρι και το Σαββατοκύριακο (25/11-26/11) και κάνε τις αγορές που χρειάζεσαι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια… περιουσία! Εγώ ήδη φτιάχνω τη shopping list μου…

Read More

And More