Η Kendall Jenner σε μια καλοκαιρινή φωτογράφιση εσωρούχων

Αν γυρίσουμε πίσω το χρόνο, θα θυμηθούμε την Kendall Jenner να φοράει στο red carpet του Met Gala ένα διάφανο φόρεμα που έμοιαζε περισσότερο με lingerie, παρά με gown. Και οι περισσότερες από εσάς αναρωτηθήκατε “Γιατί”. Καταρχήν το φόρεμα έφερε την υπογραφή του lingerie brand La Perla. Για αυτό κιόλας σου θύμιζε… glam νυχτικό. Δεύτερον, η Kendall είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, οπότε ήταν αναμενόμενο να επιλέξει κάτι τέτοιο.

Ερχόμαστε στο τώρα και στη νέα καμπάνια του brand. Η Kendall φωτογραφίζεται για τη νέα σειρά “kaleidoscopic garden” φορώντας φυσικά τα νέα fresh items της συλλογής που περιλαμβάνει εσώρουχα, μαγιό, lingerie.

Είναι ένας “φανταστικός” κόσμος που σχεδίασε η δημιουργός της La Perla Julia Haart, εμπνευσμένη από τα έργα της Georgia O’Keeffe και του Peter Max. Ο Mert και ο Marcus μπήκαν πίσω από το φακό για να καταγράψουν τη ζωηρή σκηνή, στην οποία απεικονίζεται το μοντέλο με το νέο La Perla slip dress που συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο σουτιέν και λεπτομέρειες δαντέλας.

Σε μια άλλη λήψη, η Kendall φωτογραφίζεται με ένα ολόσωμο μαγιό σε sexy cuts και πέτρες στο μπούστο, ενώ η ίδια φωτογραφήθηκε και με εσώρουχα από φίνα δαντέλα.

Read More

And More