Η Kim Kardashian εμφανίστηκε δύο φορές με το ίδιο σακάκι. Ψήφισε την καλύτερη εμφάνιση!

Kim Kardashian… Ένα όνομα, μια αξία! Όταν μιλάμε για στιλ, είναι από τις πρώτες που μας έρχεται στο μυαλό. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ή ίδια έχει συνεργαστεί με τον σύζυγό της Kanye West, για τη δημιουργία των παιδικών ρούχων Yeezy. Επίσης, όταν μιλάμε για ομορφιά, και πάλι η Kim μας έρχεται στο μυαλό. Αρώματα, κραγιόν και contouring. Όλα αυτά φωνάζουν Kim Kim Kim!

Ας αφήσουμε το κομμάτι του beauty στην άκρη και ας ασχοληθούμε με το κομμάτι του fashion! Πριν από λίγο καιρό η Kim Kardashian είχε κάνει την εμφάνισή της στο έβδομο Art+Film Gala στο Los Angeles County Museum of Art’s (LACMA), με ένα masculine tuxedo Tom Ford που απαρτιζόταν από ένα oversized blazer κι ένα wide leg pants. Φυσικά η σταρ πρόσθεσε τη δική της σέξι πινελιά, καθώς επέλεξε να το φορέσει χωρίς σουτιέν και αφήνοντας ανοιχτά τα κουμπιά από το σακάκι.

Και κάπου εδώ θέλω να συμπληρώσω κάτι έξτρα σε περίπτωση που το είχες ξεχάσει! Ναι, η Kim έχει φορέσει το ίδιο σακάκι με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Δεν είμαστε δηλαδή μόνο εμείς που μπορεί να φορέσουμε το ίδιο ρούχο σε δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Για την ακρίβεια, το φόρεσε κλειστό αυτήν τη φορά με ένα cycling shorts (η φάση είναι athleisure και μόνο) κι ένα ζευγάρι πέδιλα στο χρώμα του δέρματος.

Και σε ερωτώ: Ποιο styling σου αρέσει περισσότερο;

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More