Η Lottie Moss στη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια Topshop!

H Lottie Moss έκλεισε για τον εαυτό της μια Χριστουγεννιάτικη Topshop διαφημιστική καμπάνια μαζί με μια ολοκαίνουργια ομάδα κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένων των Stella Maxwell και Jing Wen.
Τα εννέα νέα πρόσωπα στην εορταστική διαφημιστική καμπάνια φοράνε άφθονο σύνολα, από party φορέματα μέχρι κοστούμια από βελούδο, κρόσια και luxe βινύλ. Υπάρχει κάτι για όλους!
Η Lottie Moss, η 18χρονη αδελφή της Κέιτ Μος, αποκαλύπτει ότι τα Χριστούγεννα περιστρέφεται μεταξύ του σπιτιού της μητέρας της στη Νορβηγία ή στην οικογένεια του πατέρα της. «Κάποια χρονιά θα πάμε στην οικογένεια της μητέρας μου στη Νορβηγία, που είναι περισσότερο σαν διακοπές για σκι. Κάνει πραγματικά κρύο και νιώθεις σαν Χριστούγεννα. Άλλες χρονιές θα μείνουμε εδώ και θα πάμε στην οικογένεια του μπαμπά μου. “

Όταν ρωτήθηκε ποιούς θα καλούσε για την ημέρα των Χριστουγέννων, είπε: «Θα καλούσα όλες τις φίλες μου και όλη την οικογένειά μου, προφανώς. Πιστεύω ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα ήταν κάποιος πραγματικά cool για να έχεις μαζί σου την ημέρα των Χριστουγέννων. Ή η Adele! ” Ποιος δεν θα ήθελε την Adele γύρω από το τραπέζι των Χριστουγέννων;

Τι είναι στη λίστα δώρων της Lottie φέτος; Είπε: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά τα πράγματα για το διαμέρισμά μου. Ίσως ένα νέο αυτοκίνητο.!” Ένα κορίτσι μπορεί να ονειρεύεται.

Read More

And More