Η Michelle Obama κάνει το τρίτο της εξώφυλλο στη Vogue!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί Αμερικανοί δεν είναι έτοιμοι να πουν αντίο στην πρώτη κυρία Michelle Obama. Κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας της στο Λευκό Οίκο, έχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία ως η μητέρα του έθνους της και είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται τα παιδιά για την υγιεινή διατροφή, τόνισε τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας, και έδωσε μια παθιασμένη ομιλία στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών για την υποστήριξη της Χίλαρι Κλίντον.
Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε ότι είναι ένα fashion icon; Και δικαίως. Mια trendsetter με μια αγάπη για αμάνικα φορέματα (ποιος μπορεί να ξεχάσει το chainmail φόρεμα Versace φορούσε στο final state dinner;) έχει φορέσει σχέδια από πολλαπλούς σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Jason Wu, Michael Kors, και Brandon Maxwell.
Τώρα, κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, που η ακτινοβόλα παρουσία της είναι απαραίτητη όσο ποτέ, η Ομπάμα είναι πίσω στον κόσμο της μόδας με το τρίτο και τελευταίο εξώφυλλό της στην Vogue της ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ντυμένη με ένα λευκό Carolina Herrera φόρεμα φαίνεται αιθέρια και κομψή για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού, το οποίο βγαίνει στα περίπτερα την επόμενη εβδομάδα.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να το δεις!

Read More

And More