Η Naomi Watts λανσάρει την πρώτη συλλογή μόδας της!

Γνωστή τόσο για τo άψογo στιλ στο κόκκινο χαλί της όσο και για το κομψό off-duty στιλ της, η Ναόμι Γουότς έχει διοχετεύσει τα διαπιστευτήριά του στιλ της στην πρώτη συλλογή μόδας της. Η ηθοποιός σε συνεργασία με το brand Sportscraft δημιούργησε μια σειρά, τη Nomad που αποτελείται από κλασικά κομμάτια, όπως πουκάμισα, φορέματα και σορτς, όλα σε λευκό χρώμα.
“Είναι πραγματικά εμπνευσμένη από το καλοκαίρι. Αγαπώ το λευκό αφού είναι συνήθως ένα σημάδι ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Λειτουργεί καλά τις ημέρες στην παραλία και είναι εξίσου κομψό για τη νύχτα “, είπε στο sportscraft.com.au.
“Επέλεξα υφάσματα όπως το μετάξι και το λινό, επειδή σας είναι δροσερό για μεγάλες μέρες του καλοκαιριού. Έχω, επίσης, επικεντρωθεί σε εύκολα κομμάτια που δεν χρειάζονται πολύ accessorising ή styling εφόσον το καλοκαίρι είναι συχνά η τέλεια στιγμή για να ταξιδέψεις. “
Η Naomi γεννήθηκε στην Αγγλία, αλλά κυρίως μεγάλωσε στην Αυστραλία, και τα σχέδια της αντανακλούν το καλοκαιρινό καιρό. Πριν από τη συνεργασία, η 48χρονη είχε εργαστεί ως ambassador για εμπορικό σήμα Sportscraft, έτσι η κίνηση να ξεκινήσει το σχεδιασμό ήρθε με φυσικό τρόπο.
«Αγαπώ τη μόδα, έτσι αυτή ήταν μια νέα περιπέτεια για μένα και μου άρεσε η δημιουργική διαδικασία. Μου άρεσε να σκεφτόμαστε διαφορετικά υφάσματα, σχήματα και λεπτομέρειες για αυτή τη συλλογή, όπως το κέντημα, “εξήγησε.

Read More

And More