Η Selena Gomez σου έχει πολύ καλά νέα! Θα λανσάρει μια συλλογή με αθλητικά είδη

Η Selena Gomez είναι το κεντρικό πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton και της Coach. Αυτήν τη φορά όμως αποφάσισε να επεκτείνει τα επαγγελματικά της σχέδια και να ασχοληθεί με την athliesure μόδα.

Μόλις εχθές αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο instagram ότι θα συνεργαστεί με το brand αθλητικών ειδών Puma. Η Selena μετέφερε τα καλά νέα με μια της φωτό στην οποία ποζάρει φορώντας total look Puma.

Και φυσικά ο Weekend έσπευσε να της κάνεις και like και comment…

… Και εκτός από αυτό έκανε και story με την προσωπική της φωτό. Να σου θυμίσω ότι πρόσφατα ο Weekend δημιούργησε μια προσωπική συλλογή για την Puma και η Selena την έχει φορέσει ήδη.

Εκτός από τη Selena και τον Weekend που μοιράστηκαν ενθουσιασμένοι αυτά τα νέα στα social media, και η Puma έσπευσε να επιβεβαιώσει τη συνεργασία μέσω instagram.

“Η συμμετοχή στην οικογένεια της PUMA είναι πολύ συναρπαστική για μένα”, ανέφερε η Selena σε δελτίο τύπου. “Η PUMA άλλαξε το παιχνίδι όταν έκανε τα αθλητικά ήδη μέρος της καθημερινής γκαρνταρόμπας. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις αυτή την επιρροή στο ύφος και τον πολιτισμό και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος αυτής. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Έχουμε ήδη μερικές fresh ιδέες”.

Read More

And More