Η Suki Waterhouse εύχεται να μπορούσε να φοράει Gucci κάθε μέρα!

H Suki Waterhouse θα φορούσε Erdem και Gucci κάθε μέρα, αν μπορούσε. Το βρετανικής καταγωγής μοντέλο έχει πρόσφατα ξεκινήσει να δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον κόσμο του σχεδιασμού, συν-ιδρύωντας την ετικέτα με αξεσουάρ Pop & Suki με την καλύτερη φίλη της Poppy Jamie. Σε μια συνέντευξη για το Hello!, το δίδυμο έτρεξε μέσα σε αυτό που θα ήταν μια ημέρα των ονείρων τους.«Και οι δύο θα φορούσαμε Erdem και Gucci κάθε μέρα, αν μπορούσαμε. Δίνουμε πάντα η μία στην άλλη συμβουλές μόδας, αλλά έχουμε πολύ διαφορετικά στιλ και θα φορούσαμε τα πράγματα αρκετά διαφορετικά, “Η Suki χαμογέλασε.
Εξήγησε επίσης πως θα ξεκινούσαν την ημέρα τους με ανεμελιά φορώντας ροζ onesies και τρώγοντας αβοκάντο- τοστ.
Η τηλεπαρουσιάστρια Poppy απάντησε σε ποια δεκαετία θα ζούσαν εάν θα μπορούσαν να επιλέξουν, λέγοντας ότι και οι δύο αγαπούν τα 60’s.

«Αν μπορούσαμε να ζήσουμε σε κάθε ιστορική εποχή μόδας θα ήταν τα ’60s, χωρίς αμφιβολία. H Μπριζίτ Μπαρντό είναι ένα απόλυτο style icon για τις δυο μας », είπε.
«H Poppy θα μαγειρείρευε και θα είχαμε οργανώσει ένα πάρτι στο σπίτι,” είπε η Suki. “Θα είχαμε καλέσει την PJ Harvey, την Patti Smith, τη Μπριζίτ Μπαρντό, τη Stella McCartney, τη Natalie Massenet, τη Victoria Beckham και τη Sheryl Sandberg στο dream- girly δείπνο μας. Θα βάζαμε hip-hop, και δεν θα σταματούσαμε να χορεύουμε μέχρι να παραγγείλουμε πίτσες στις τρεις το πρωί. “
Η σειρά Pop & Suki που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, προσφέρει μια επιλογή από 17-κομμάτια από τσάντες και αξεσουάρ. Η Suki αποκάλεσε τη γραμμή “καθαρό και minimal” εξηγώντας ότι προσπάθησαν να “αντιπαραβάλουν τη λειτουργικότητα με τη θηλυκότητα».

Read More

And More