Η Tezenis έχει για σένα μια στιλάτη πρόταση: Φόρεσε το strapless bra σαν τοπ

Η μόδα κάθε σεζόν φέρνει τις δικές της τάσεις και εμείς σαν γνήσια “fashion girls” τις ακολουθούμε πιστά. Μιας, λοιπόν, και έφτασε το Καλοκαίρι, το στιλ μας γίνεται κάπως πιο χαλαρό, με λιγότερα ρούχα, πιο αέρινο και cool. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις, που λες, είναι τα εσώρουχα να γίνονται… “εξώρουχα”. Το έχεις δει σίγουρα σε street styles, σε festival looks μέσα από το instagram και το pinterest.

Και αναρωτιέσαι τώρα που θα βρεις το ιδανικό εσώρουχο για να φορέσεις κι εσύ με στιλ αυτήν τη σούπερ τάση. Σου έχω την απάντηση! Το νέο strapless σουτιέν Tezenis σε στιλ top, σου δίνει την ευκαιρία να το δοκιμάσεις, να το αποκτήσεις και να δημιουργήσεις το δικό σου στιλάτο σύνολο με οδηγό τα νέα fashion δρώμενα.

Είσαι minimal τύπος ή σου αρέσουν οι τολμηρές επιλογές; H Tezenis έχει μια πρόταση για κάθε γούστο και στιλ. Τόσο η basic όσο και η fashion συλλογή της, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και χρωμάτων για να φέρεις το συγκεκριμένο hot trend στα μέτρα σου.

Χάρη στις διαφορετικές εφαρμογές των strapless bra μπορείς να παίξεις με διάφορα στιλ ή να βρεις το ένα και μοναδικό που σε καλύπτει 100%.

Επέλεξε να το συνδυάσεις με ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς, τζιν, φούστες σε boho ύφος ή ακόμα και μέσα από σαλοπέτες.

Βάλε φαντασία, δημιούργησε και αφέσου στο υπέροχο στιλ που προσφέρουν τα strapless bra της Tezenis. Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα και απόκτησε αυτό που θα φέρει fresh & trendy αέρα στο look σου.

Read More

And More