Η Vanessa Paradis με look που δεν περιμέναμε!

Δεν στο έχω γράψει ποτέ αλλά είναι η αγαπημένη μου. Μου αρέσει το style της και θεωρώ ότι είναι από τις πιο cool τύπισσες που υπάρχουν. Μούσα του Karl Lagerfeld και boheme fashion icon! Στις εμφανίσεις της πάντα υπάρχει το vintage στοιχείο και αγαπάει το chic androgyne style για το red carpet. Σήμερα όμως έχω 2 look που πραγματικά μας μπέρδεψαν. Κάτι δηλαδή που δεν συνηθίζει η Vanessa, αφού ακόμη και όταν ο φακός την πιάνει σε φάση βγήκα για έναν καφέ, είναι σωστή!

Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Locarno εμφανίστηκε για την πρεμιέρα της ταινίας ”Chien” και αυτά που φορούσε ήταν λίγο …περίεργα (θα το πω ευγενικά). Η μία εμφάνιση περιλαμβάνει ένα maxi printed φόρεμα ενώ η δεύτερη μία floral jumpsuit σε γαλάζια απόχρωση!

Δύο εμφανίσεις πολύ μακριά από το style που μας έχει συνηθίσει και για μην μένω στην θεωρία σου έχω μερικές φωτό από look της στο παρελθόν για να…νιώσεις!

Η Vanessa ξέρει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ας περιμένουμε την επόμενη εμφάνισή της για να δούμε πόσο τυχαίο ήταν αυτό που έγινε.

Κράτα το

Read More

And More