Η Ζιζέλ δεν είναι πλέον το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο. Ποια πήρε τη θέση της;

Η Ζιζέλ τα τελευταία χρόνια (από το 2002 συγκεκριμένα) ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση σε αυτήν την κατηγορία του περιοδικού Forbes. Φέτος όμως κάτι άλλαξε, κάτι έγινε, και κάποια άλλη πήρε τη θέση της.

Σε αυτό το σημείο να πούμε τα συγχαρητήρια μας στην Kendall Jenner που κατάφερε να ανακηρυχθεί επίσημα πλέον το highest-paid model, παρά τη νεαρή της ηλικία και τα σχετικά λίγα χρόνια που υπάρχει στο χώρο.

Εντάξει, στεναχωρηθήκαμε λίγο που το μοντέλο από τη Βραζιλία δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση, αλλά τα εισοδήματα της κάθε μιας ήταν ο βασικός κριτής. Πιο συγκεκριμένα, η Jenner κέρδισε το ποσό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων το περασμένο έτος, το οποίο προήλθε από τα ποσταρίσματα στο instagram, καθώς και τις συνεργασίες με την Estée Lauder, Adidas και La Perla. Σύμφωνα με το Forbes, σημαντικό ρόλο στο τελικό ποσό των εισοδημάτων έχει παίξει και η συμμετοχή της στο reality TV show Keeping up with the Kardashians, όπως και από τη σειρά ρούχων που έχει με την αδερφή της, γνωστή και ως KENDALL + KYLIE

Τα μοντέλα και τα πόσα που κέρδισαν το περασμένο έτος:
1. Kendall Jenner – $22 εκατομμύρια
2. Gisele Bundchen – $17.5 εκατομμύρια
3. Chrissy Teigen – $13.5 εκατομμύρια
4. Adriana Lima – $10.5 εκατομμύρια
5. Gigi Hadid – $9.5 εκατομμύρια
5. Rosie Huntington-Whitely – $9.5 εκατομμύρια
7. Karlie Kloss – $9 εκατομμύρια
8. Liu Wen – $6.5 εκατομμύρια
9. Bella Hadid – $6 εκατομμύρια
10. Ashley Graham – $5.5 εκατομμύρια

Read More

And More