Η ανατρεπτική συλλογή του Oscar de la Renta για την Άνοιξη του 2018

Μέσα σε ένα γυάλινο κτίριο οι επίτιμοι καλεσμένοι έκατσαν στις θέσεις τους. Τα μοντέλα περπατούσαν στους ορόφους και στους διαδρόμους ενώ ανέβαιναν και κατέβαιναν από τις κυλιόμενες σκάλες. Μέτα τον Alexander Wang που αποφάσισε να κάνει το δικό του show στο δρόμο, φαίνεται ότι και ο οίκος Oscar de la Renta είχε μια εξίσου μοναδική ιδέα για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη του 2018!

Η νέα κολεξιόν δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες. Ο οίκος “έπαιξε” με ποικίλα style δίνοντας άλλον αέρα και ύφος στο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ποιος θα φανταζόταν ότι ένας από τους πιο κομψούς οίκους θα δημιουργούσε πουκαμίσες και loose κομμάτια σε casual ύφος με χρωματιστές πιτσιλιές; Και όμως ο οίκος Oscar de la Renta το έκανε και κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό.

Βασικά κομμάτια της καθημερινής γκαρτναρόμπας απέκτησαν χρώμα και στιλ με τις neon πινελιές και τα ξεβάμματα.

Επιπλέον, το εντυπωσιακό είναι ότι ο οίκος ξεκίνησε να λανσάρει και denim κομμάτια, συνδυασμένα πότε με πουκαμίσες, πότε με denim jackets. Ακόμα μια συλλογή μας αποδεικνύει ότι το total denim θα φορεθεί πολύ τη νέα σεζόν.

Έπειτα από αυτήν την εισαγωγή, ο οίκος συνέχισε… στο στοιχείο του. Lady like style, σακάκια, ζιπ κιλότ και print με καρδιές ήταν μερικά από τα στοιχεία που έδιναν θηλυκό και ταυτόχρονα funky στιλ στα looks.

Οι ασπρόμαυρες και οι κίτρινες αποχρώσεις σε μοτίβα με ζωγραφιστά λουλούδια έκλεψαν την παράσταση.

Η συλλογή συνεχίζει με τα gowns που μένει πιστός ο οίκος από την αρχή της καριέρας του. Strapless και cocktail γραμμές, σαν τα φορέματα που φορούσε η Carrie Bradshaw στο Sex and the City.

Τα τούλινα φορέματα είχαν έντονο το όμπρε στοιχείο που τα έκανε ακόμα πιο μοναδικά και παραμυθένια.

Τέλος, οι τσάντες είχαν έντονα 3D floral στοιχεία, ενώ οι μυτερές γόβες στα casual looks ήταν δημιουργημένες από πάνινο ύφασμα και στα chic σύνολα από PVC υλίκό.

Read More

And More