Η εντυπωσιακή και colorful συλλογή της Mary Katrantzou για την Άνοιξη του 2018

Μετά την εβδομάδας μόδας στην Νέα Υόρκη, σειρά έχει το Λονδίνο. Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, έχω σκοπό να σε ενημερώσω με τα πιο εντυπωσιακά catwalks που έχουν ήδη γίνει και με αυτά που πρόκειται να γίνουν από τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές και οίκους.

Την τιμητική της σε αυτό το θέμα έχει η Mary Katrantzou. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε την προσωπική της συλλογή για την Άνοιξη του 2018 μαγεύοντας το κοινό. Πάμε να δούμε τι ακριβώς προτείνει…

Όπως σε κάθε της συλλογή, έτσι και σε αυτή, δεν έλειψε το χρώμα. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε κάποιο όριο στη χρωματική παλέτα που επέλεξε. Η Mary διατήρησε το lady like στιλ που υποστηρίζει από την αρχή της καριέρας της, προσθέτοντας athliesure πινελιές, όπως oversized sporty jackets. Επιπλέον, έντονο ήταν και το στοιχείο των 20s, καθώς είδαμε midi φορέματα σε ίσια γραμμή τα οποία είχαν στο τελείωμα κρόσσια.

Από τη συλλογή φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια. Τα είδαμε κυρίως σε ρούχα με όγκο και “παντρεμένα” με polka dots ή καρό.

Σε μερικά looks ήταν έντονα τα prints από τα 70s. Ιδιαίτερα καρό σε πολλές αποχρώσεις δημιούργησαν το ιδανικό μοτίβο για να “χτιστούν” πολλά εντυπωσιακά σύνολα.

Τέλος, αυτό που προσέξαμε στη συλλογή ήταν οι ιδιαίτερες chain bags που διακοσμούνταν από 3D φλαμίνγκο και ζώα της θάλασσας.

Read More

And More