Η φούστα της Selena Gomez που θα θέλεις να φορέσεις τώρα και όλο το φθινόπωρο

Μπορούμε ξεκάθαρα να πούμε ότι αυτή είναι η χρονιά της Selena Gomez. Μετά από μια δύσκολη φάση που πέρασε και αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα, έκανε δυναμικό comeback με ακόμα πιο τέλειο στιλ, με ακόμα πιο τέλεια τραγούδια. Ας παραμείνουμε όμως στο κομμάτι του στιλ εμείς. Όπου και αν τη δούμε, όποια ώρα της ημέρας κι αν είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μας περάσει απαρατήρητο το στιλ της. Είναι νεανικό, αλλά χωρίς υπερβολές. Είναι κομψό, αλλά όχι “στημένο”. Εξαίρεση, που λες, δεν αποτελεί και η τελευταία της εμφάνιση. Η Selena κατάφερε με μια μόνο μικρή στιλιστική κίνηση να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της.

Η ίδια επέλεξε μια κόκκινη φούστα σε midi γραμμή. Η τονισμένη μέση και το loose τελείωμα κολακεύουν πολύ τις σιλουέτες. Η ίδια αποφάσισε να την αναδείξει με ένα μαύρο τοπ και off white mules. Και σε ερωτώ: Δεν είναι τέλεια η φούστα που επέλεξε; Δεν θέλεις να τη φορέσεις τώρα και για τους επόμενους μήνες; Εμείς πάντως ναι!

Σαν τελευταία πληροφορία θέλω να σου πω το εξής. Το συγκεκριμένο κομμάτι και γενικά κάθε item που απαρτίζει το στιλ της, μπορείς να τα βρεις σε πολλά και οικονομικά καταστήματα.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More