Η νέα κολεξιόν του Gucci ξεπέρασε τα όρια. Δες τι προτείνει ο οίκος για την Άνοιξη του 2018

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε και από τους πρώτους οίκους που παρουσίασαν τις συλλογές του για την Άνοιξη του 2018 ήταν ο Gucci. Να σου αναφέρω ότι από τη στιγμή που ο Alessandro Michele ανέλαβε τη θέση του creative director, ο οίκος έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Σύμφωνα μάλιστα με τα νέα στοιχεία είναι το πιο hot brand σε όλο τον πλανήτη. Οπότε, περιμέναμε πως και πως να δούμε τη νέα κολεξιόν γιατί ήμασταν σίγουρες ότι επρόκειτο για κάτι μοναδικό. Και έτσι έγινε!

Ας μεταφερθούμε όμως προς τα κάτω για να δούμε τα πιο εντυπωσιακά looks on catwalk, καθώς και τα απαραίτητα details…

Ο οίκος έδειξε για ακόμα μια φορά την αδυναμία του στα animal prints. Το συγκεκριμένο μοτίβο το είδαμε κυρίως σε πανωφόρια αλλά και σαν detail σε αξεσουάρ. Ο Alessandro κατάφερε να το αναδείξει με floral, γούνινες λεπτομέρειες και αστέρια, δημιουργώντας έτσι το ιδανικό mix & match αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη συλλογή μας έκανε να ξεχάσουμε εντελώς το κλασικό tuxedo. Ο οίκος επέλεξε κοστούμια σε ιδιαίτερα χρώματα και με περίεργα prints, καθώς και ιδιαίτερα υφάσματα, όπως το velvet. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα looks ολοκληρώθηκαν με slippers, κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις κολεξιόν του ιταλικού οίκου.

Την προτίμησή του έδειξε στα lux υλικά όπως μεταξωτό σατέν και γούνες.

Από το show δεν έλειψαν και τα πολυτελή gowns με τις διακριτικές αλλά άπειρες πιέτες και τις πέτρες που διακοσμούσαν τους ώμους.

Την εμφάνισή τους έκαναν και τα gowns από λαμπερές παγιέτες σε έντονα χρώματα. Όπως την περασμένη σεζόν, έτσι και σε αυτήν, ο οίκος κάλυψε τα κεφάλια των μοντέλων με κουκούλες δημιουργημένες από πολύτιμες πέτρες και παγιέτες.

Έντονη ήταν και η επιρροή από την asian κουλτούρα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα καπέλα και στα κιμονό που δημιούργησε ο οίκος.

Τα σύνολα ολοκληρώθηκαν με τσόκερ και αλυσίδες που είχαν πάνω την τίγρη παύλα σήμα κατατεθέν του οίκου τα τελευταία χρόνια.

Το παρών έδωσε και η ambassador του οίκου Gucci, Dakota Johnson!

Κράτα το

Read More

And More