Η ντουλάπα της Kylie Jenner είναι ο παράδεισος της κάθε γυναίκας!

Οι περισσότερες από εμάς ευχόμαστε κάποια στιγμή στη ζωή μας να κρατήσουμε – αγκαλιάσουμε – χαϊδέψουμε μια αυθεντική τσάντα Birgin του οίκου Hermes. Έστω για μια φορά! Φαίνεται όμως πως η Kylie Jenner έχει κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, η εμμονή της με τη συγκεκριμένη τσάντα ξεπερνάει ανθρώπινο νου, μιας και η νεαρή persona έχει μια ολοοοκληρη ντουλάπα γεμάτη με τσάντες Birgin σε κάθε χρώμα.

Πρόσφατα, η νεαρή γκουρού στον τομέα του beauty μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα βίντεο που δείχνει την ανακαινισμένη ντουλάπα της. Εμείς φυσικά δεν προσέξαμε την ντουλάπα, αλλά το περιεχόμενο που ήταν σαν έκθεση με τις πολυπόθητες τσάντες.

Όπως εμείς λοιπόν, μπορεί να κάνουμε συλλογή με φουλάρια ή δαχτυλίδια, η συλλογή της Kylie έχει τσάντες Birgin. Οι συγκεκριμένες τσάντες καταλαμβάνουν τουλάχιστον δύο ολόκληρα ράφια σε δύο τοίχους. Ανάμεσά τους προσέξαμε και τσάντες των οίκων Gucci, Louis Vuitton, Chanel και Supreme. Διάφορα χρώματα, ποικίλα textures, πολλά μεγέθη. Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε την εμμονή της Kylie με τις τσάντες.

Μάλιστα, η νεαρή Kylie έκανε κάτι σαν… unboxing στη νέα της Hermes τσάντα.

Επίσης, μας έδειξε και μια από της αγαπημένες της LV τσάντες σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Τέλος, φαίνεται πως η Kylie δεν είναι η μόνη Birkin-lover στην οικογένεια, καθώς η μητέρα της, Kris Jenner, έχει μια ντουλάπα αφιερωμένη στις lux τσάντες στο οποίο υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει “Need money for Birgin”, δηλαδή χρειάζομαι λεφτά για μια Birgin.

Read More

And More