Η πρώτη συλλογή της United Colors Of Benetton σχεδιασμένη από τη Stella Jean!

Η Benetton προσκαλεί τη σχεδιάστρια Stella Jean που ζει και εργάζεται στη Ρώμη, να δημιουργήσει τη νέα συλλογή πλεκτών της εταιρείας για τον χειμώνα του 2016!
Η United Colors of Benetton ανακοινώνει ότι ενώνει τις δυνάμεις της με τη σχεδιάστρια Stella Jean προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη συλλογή που θα δίνει έμφαση στους βασικούς πυλώνες της εταιρείας – τα πλεκτά και το χρώμα.
Γι’ αυτή την πρώτη συνεργασία με σχεδιαστή που δεν είναι μέλος της ομάδας σχεδιασμού της Benetton, η εταιρεία επέλεξε τη Stella Jean, η οποία είναι μία από τις πιο αυθεντικές μορφές στη σκηνή της παγκόσμιας μόδας.
Η ξεχωριστή αυτή συλλογή θα συνδυάζει τη φιλοσοφία των πλεκτών της Benetton με την χαρούμενη, παγκόσμια υπογραφή της Stella Jean, αισθητική που παντρεύει το ιταλικό στυλ με τα παραδοσιακά υφάσματα από τις χώρες του βόρειου ημισφαιρίου. Τη γυναικεία συλλογή θα συμπληρώνει η σειρά των αξεσουάρ.

Η κοινωνική δέσμευση και η ευαισθητοποίηση για τις γυναικείες ικανότητες αποτελούν βασικά στοιχεία της συνεργασίας της Benetton και της Stella Jean. Η σχεδιάστρια ανέκαθεν συνεργαζόταν με τις τοπικές κοινότητες στις αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ τον Οκτώβριο του 2015 η Benetton λάνσαρε το πρόγραμμα “Women Empowerment”, ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα υποστήριξης της ενδυνάμωσης και νομιμότητας των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συλλογή θα διατίθεται προς πώληση στις αρχές Δεκεμβρίου 2016 σε επιλεγμένα καταστήματα United Colors of Benetton καθώς και online στη διεύθυνση benetton.com

Read More

And More