It’s a thing! Η εγγονή του Bob Marley πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του Michael Kors

Η νέα καμπάνια του Michael Kors με τίτλο “Michael Kors The Walk”, μόλις αποκαλύφθηκε και είμαστε full ενθουσιασμένες. Ο Αμερικάνος σχεδιαστής, αυτήν τη φορά συνεργάζεται με το μοντέλο Selah Marley (aka εγγονή του Bob Marley), το μοντέλο Ella Richards και την ηθοποιό από την Κίνα Yang Mi. Αυτές είναι οι τρεις influencers που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια και έχουν εντάξει στο στιλ τους τις νέες τσάντες του σχεδιαστή.

Αυτά τα τρία κορίτσια που σου προανέφερα ντύθηκαν μόνες τους για το shooting και πόζαραν με το προσωπικό τους style στο φωτογραφικό φακό του Tommy Ton, ενώ βρισκόντουσαν στους δρόμους του Λονδίνου. Είναι αυτό που λέμε αυθεντικό street style. Το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι η εγγονή του Bob Marley έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας και με το ξεχωριστό της στιλ έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σχεδιαστών, οίκων, φωτογράφων, fashion lover. Ας πούμε όμως μερικές πληροφορίες για την ίδια…

Είναι μόνο 18 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη. Η Selah είναι κόρη της Lauryn Hill και του γιου του Bob Marley, Rohan. Ο λογαριασμός της στο instagram έχει άπειρους followers, κάνοντάς την ένα από τα it girls με τεράστια στιλιστική επιρροή στο κοινό. Το στιλ της απαρτίζεται από εκλεκτά κομμάτια και μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως urban chic. Για τις ανάγκες τις καμπάνιας επέλεξε να φορέσει μια animal print faux fur με τζιν, γκρι γόβες και t-shirt. Το στιλ της ολοκληρώθηκε με τη νέα τσάντα του σχεδιαστή Michael Kors σε μοβ χρώμα.

Read More

And More