Jewelry Report: Τα κοσμήματα του οίκου Gucci είναι αυτό που ονειρευόμασταν για τη νέα σεζόν

Ποια από εμάς δεν επηρεάζεται από τις νέες τάσεις; Ποια από εμάς μπορεί να αντισταθεί σε ένα φίνο κόσμημα που υπόσχεται πολλά στιλιστικά; Νομίζω καμία! Παρατηρώντας τα catwalks αυτής της σεζόν, το μάτι μου έπεσε στα κοσμήματα του οίκου Gucci που λανσάρει για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017. Κάνοντας zoom στις φωτογραφίες ανακάλυψα πως ο ιταλικό οίκος δημιούργησε must have κοσμήματα για το χέρι, κάνοντας μας να ξεχάσουμε για λίγο την εμμονή που έχουμε πάθει τους τελευταίους μήνες με τα σκουλαρίκια ή τα τσόκερ.

Ο σχεδιαστής Alessandro Michele δημιούργησε ιδιαίτερα βραχιόλια που κατέληγαν στα δάχτυλα σαν glam rings και που φυσικά άξιζαν την προσοχή μας! Τι εννοώ; Μετακινήσου προς τα κάτω, δες φωτογραφίες και τα ανάλογα details…

Ένα cuff που πιάνει το πάνω μέρος της παλάμης, στολισμένο με πολύχρωμες, γυάλινες πέτρες. Συνδυάζεται με πολλά δαχτυλίδια, εκ των οποίων την τιμητική τους έχουν οι τίγρεις (σήμα κατατεθέν του οίκου) διακοσμημένες με πολύτιμες πέτρες.

Μια αλυσίδα που ξεκινάει από τον καρπό και καταλήγει στα δάχτυλα, διακοσμημένη με κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους.

Cuff που διακοσμεί το πάνω μέρος της παλάμης και συνοδεύεται από φίνα δαχτυλίδια.

Τέλος, μια αλυσίδα που ξεκινάει από τον καρπό και καταλήγει στα δάχτυλα, έχοντας το logo “Love” το οποίο είναι διακοσμημένο με με χρωματιστούς κρυστάλλους!

Read More

And More