Καλεσμένη σε γάμο; Η Kate Beckinsale σου έχει μια σούπερ ιδέα

Η Kate Beckinsale έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα τον τελευταίο καιρό. Τόσο με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία “The Only Living Boy in New York”, όσο και με τις στιλάτες εμφανίσεις που κάνει για τις ανάγκες του promo του film. Είναι θηλυκή, είναι sexy, αλλά ποτέ προκλητική. Το στιλ της χαρακτηρίζεται από μια αίγλη και μια “ήσυχη” κομψότητα, καθώς η ίδια είναι οπαδός του μινιμαλισμού και αντίθετη με τις στιλιστικές υπερβολές.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της, η ίδια επέλεξε ένα cocktail φόρεμα με αρκετά ιδιαίτερο μοτίβο. Μπορεί τα χρώματα να ήταν ουδέτερα, αλλά το pattern περιείχε λουλούδια δημιουργημένα από μεταλλικές κλωστές. Για να διατηρήσει low profile στο look επέλεξε ένα ζευγάρι κλασικές γόβες σε ροζ απόχρωση και καθόλου κοσμήματα.

Όπως σου είπα και στον τίτλο, αυτό το look είναι ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, ακόμα και σε βάφτιση. Η γραμμή του φορέματος αναδεικνύει κάθε σιλουέτα, μιας και τονίζει τη μέση και καλύπτει την περιφέρεια. Επιπλέον, καλό είναι να ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξε η Kate και αν έχεις ένα τόσο ιδιαίτερο φόρεμα, μην το “γεμίσεις” με πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα. Άφησέ το να μιλήσει από μόνο του και να κλέψει την παράσταση.]

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More