Καλεσμένη σε βάφτιση; Τσέκαρε τη στιλιστική ιδέα της JLo

Όσο εσύ θα μας ρωτάς τη στιλιστική μας άποψη για δικές σου εμφανίσεις σε ιδιαίτερες περιστάσεις, τόσο εμείς θα σου απαντάμε. Όχι μόνο στο styling@tlife.gr, αλλά και με διάφορα άλλα θέματα. Ξέρουμε εξάλλου πόσο σε απασχολεί η εμφάνιση που θα κάνεις σε διάφορα καλέσματα, όπως σε μια βάφτιση.

Αυτήν τη φορά πηγή δικής μου και δικής σου έμπνευσης θα γίνει η Jennifer Lopez. Ναι, είναι μια από τις αγαπημένες μας σταρ που μας αρέσει να παρακολουθούμε πάνω στο stage αλλά και στα street styles. Η ίδια μόλις εχθές έκανε μια σούπερ εμφάνιση που πιστεύω ότι θα γίνει ο fashion οδηγός σου στη βάφτιση που έχεις να παρευρεθείς αυτό το ΣΚ. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι θα φορέσεις;

© Splash / Ideal Image

Ξέρεις, στη βάφτιση πρέπει να είσαι λίγο πιο απλή από ότι στο γάμο. Θέλουμε ουδέτερα ή pastel χρώματα, minimal γραμμές και όχι πολλά – πολλά. Μπορείς σαν βασικό κομμάτι να επιλέξεις ένα αέρινο cocktail φόρεμα σε ουδέτερο χρώμα, όπως αυτό της JLo. Τονίζει τη γυναικεία μέση, κρύβει τις ατέλειες, μα πάνω από όλα διατηρεί το αποτέλεσμα chic.

© Splash / Ideal Image

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, προτίμησε παρόμοιες αποχρώσεις. Καλή επιλογή είναι τα εκρού high heel sandals και τσάντα, ενώ σε κοσμήματα μπορείς να προσθέσεις ένα χρυσό cuff στο χέρι κι κρίκους στα αυτιά.

Read More

And More