Κάτια Ζυγούλη: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που επέλεξε

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν! Ο γάμος τους ήταν ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί έχοντας στο πλευρό τους τα 4 παιδιά τους αλλά και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα υποδέχτηκε στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη του λαμπερούς καλεσμένους. Υπό τους ήχους κομματιών Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη -που είναι οι μεγάλες αγάπες του γαμπρού- εισήλθαν στο χώρο για να βρεθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου έγινε το μυστήριο.

Η Κάτια έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της. Η ίδια επέλεξε να έχει μίνιμαλ και κομψή αισθητική που θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο. Το νυφικό των ονείρων της ήταν μια δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Celia Kritharioti. H strapless mermaid νυφική δημιουργία είναι από ολομέταξη οργάντζα με κεντημένες στο χέρι ολομέταξες γαλλικές δαντέλες. Σε λευκό – καθαρό χρώμα με off shoulder cut στο πάνω μέρος.

Η κουάφ ήταν από ολομέταξο γαλλικό τούλι κεντημένο με περισσότερα από 1000 χειροποίητα λουλούδια, τα οποία ήταν φτιαγμένα από οργάντζα και μουσελίνα.

Ο οίκος Celia Kritharioti υπογράφει και τα φορεματάκια της Αναστασίας και της Αριάδνης, καθώς και τα κοστουμάκια του Αλέξανδρου και του Απόλλωνα. Οι κόρες του Σάκη και της Κάτιας ήθελαν να έχουν λουλουδάκια στα φορέματά τους, οπότε οι δημιουργίες είχαν τα ίδια κεντημένα λουλούδια που είχε και η κουάφ της Κάτιας.

Η Κάτια είχε απλό και φυσικό μακιγιάζ. Σαν τελική πινελιά επέλεξε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες που προσέφεραν φίνο αποτέλεσμα.

Κράτα το

Read More

And More