Layering: Ένας σούπερ τρόπος να φορέσεις… το ένα ρούχο πάνω από το άλλο!

Layering! Ένα styling που έχουμε αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά το χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει. Στην αρχή το κάναμε λίγο διστακτικά. Φορούσαμε ένα κοντό τοπ με ένα πιο μακρύ. Πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και σίγουρα έχει γίνει λίγο πιο δημιουργικό. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι το συναντήσαμε και στα κοσμήματα. Ναι, αυτό που φορούσαμε κολιέ σε διάφορα μήκη ήταν layering. Anyway!

Αυτήν τη σεζόν το layering έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Ναι μεν θέλει να μας διατηρήσει ζεστές, αλλά πάνω από όλα θέλει να είμαστε και στιλάτες, ακόμα και αν φοράμε πολλά ρούχα. Μετά από μια εξερεύνηση που έκανα στο instagram, βρήκα το πιο τέλειο layering που έχω δει ever. Είναι στιλάτο, ενημερωμένο, cosy και σου δίνει την ευκαιρία να… αφαιρέσεις κάτι σε περίπτωση που ζεσταθείς!

Ξεκινάμε με τα βασικά! Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα pyjama set. Ξέρεις, αυτό που φοράμε εκτός σπιτιού και είναι σούπερ trend. Φόρεσέ το λοιπόν, και πρόσθεσε από μέσα ένα ζιβάγκο. Τώρα, πάρε το αγαπημένο σου blanket scarf, ρίξε το στους ώμους και άφησε το τελείωμα να πέσει μπροστά. Πρόσθεσε μια ζώνη από πάνω για να τονίσεις τη μέση σου. Δεν τελειώσαμε ακόμα! Βάλε και το αγαπημένο παλτό στους ώμους και είσαι έτοιμη.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα ζευγάρι mules ή sneakers ή και slippers.

Read More

And More